Serum op maat

/, Nieuws/Serum op maat

Serum op maat

Serums op maat: jouw unieke huidverzorging van K-Beau!

Iedere huid is zo uniek als een vingerafdruk. Om jouw huid zo goed mogelijk te verzorgen, gebruik je waarschijnlijk een vast merk speciaal voor de droge, vette, oudere, normale of gevoelige huid. Prima! Deze huidverzorging zal vast iets goeds voor je huid doen. Maar wat als wij specifiek voor jouw huid een uniek serum op maat zouden samenstellen? Met alle ingrediënten waar je huid om vraagt? Zonder overbodige hulpstoffen of chemische bewaarmiddelen, maar boordevol actieve werkstoffen? Je kunt je voorstellen wat voor een krachtige werking dit unieke serum zal hebben op jouw huid!

Serum op maat van K-Beau

Bij K-Beau kun je dit serum op maat online laten maken. Om dit serum precies op je huid te laten afstemmen, vul je een vragenlijst in en upload je een foto. Deze foto laat je huid goed van dichtbij zien, zonder crèmes of make-up. De ingevulde vragenlijst en foto worden door je persoonlijke huidexpert gescand en geanalyseerd. Zo kan zij goed zien welke ingrediënten er in het serum gebruikt moeten worden. Vervolgens neemt ze op een door jou gekozen tijdstip en wijze contact op om de samenstelling van jouw serum door te spreken en wordt serum vers gemaakt. Na elke 6 weken geven wij een nieuw advies met een passend serum, zodat je huid altijd op de best mogelijke manier wordt verzorgd.

Voordelen van een serum op maat

  • Een serum werkt lang door in de huid en is daarom een uiterst effectieve vorm van huidverzorging en huidverbetering.
  • Een serum op maat bevat alleen de goede werkzame stoffen, vers bereid en zonder chemische bewaarmiddelen, die daadwerkelijk wat met je huid doen.
  • Voor elk serum gebruiken we de meest actieve ingrediënten, allemaal vers, die voor iedere huid op maat worden gecombineerd. In totaal zijn er 100 combinaties mogelijk!
  • Heb je rimpeltjes, couperose, pigmentvlekken, acné, huidverslapping, rosacea, schilfertjes, vette glans of juist een erg droge huid? Voor elk huidprobleem zijn er actieve bestanddelen die erop inwerken en in het serum gebruikt kunnen worden.
  • Het serum is vrij van irriterende stoffen en chemische bewaarmiddelen en daardoor geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Een serum op maat biedt alles én uitsluitend wat jouw huid nodig heeft. Daarmee is een serum op maat de meest effectieve vorm van huidverzorging en huidverbetering! Laat een serum op maat online maken en ontdek zelf het enorme effect.

2018-02-20T09:30:25+00:00