Serum op maat

/Serum op maat
Serum op maat 2019-04-10T10:20:21+00:00

Serum op maat online bestellen

K-Beau biedt de unieke mogelijkheid om een serum op maat online te bestellen. Een serum op maat bevat exact de actieve werkstoffen die uw huid nodig heeft. Dat maakt een persoonlijk serum tot de meest effectieve vorm van huidverzorging en huidverbetering! Op basis van een online huidadvies en huidanalyse wordt uw serum speciaal voor u samengesteld. De ingevulde vragenlijst en foto worden door uw persoonlijke huidexpert gescand en geanalyseerd. Zo kan ze precies zien welke ingrediënten er in het serum gebruikt moeten worden. Aan de hand van dit advies kunt u het serum op maat online bestellen.

Online huidadvies laten uitvoeren
Serum op maat online bestellen

Bereiding van het serum

Op basis van een grondige huidanalyse wordt een serum vers voor u bereid. Wij beschikken over een rijk basisserum die naar individuele behoefte worden gemengd met actieve werkstoffen waar uw huid om vraagt. Het serum op maat wordt vers bereid en hygiënisch en luchtdicht verpakt.

Ingrediënten van het serum

Het basisserum is samengesteld uit olie of water met actieve werkstoffen zoals Omega 3, Hyaluronzuur en Vitamine E. Aan deze rijke basis voegen wij naar keuze 1, 2 of 3 werkstoffen toe. Deze werkstoffen bepalen wij op basis van uw persoonlijke huidadvies en huidanalyse. In totaal zijn er ruim 100 combinaties mogelijk. Alle ingrediënten in het serum zijn vers. Aan het serum worden geen irriterende stoffen of chemische bewaarmiddelen toegevoegd, zodat het geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid.

Gebruik van het serum

Uw serum op maat wordt verpakt in een hygiënische, luchtdichte flacon. Deze verpakking beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals zuurstof en bacteriën. Zo blijft het serum 100% werkzaam tot de laatste druppel. Het serum wordt thuis bezorgd en is klaar voor gebruik. U kunt uw huid er ongeveer zes weken mee behandelen. Na elke 6 weken geven wij een nieuw advies met een passend serum, zodat uw huid altijd op de best mogelijke manier wordt verzorgd!

Voordelen van een serum op maat

Iedere huid is uniek. Cosmetica is echter generiek: gemaakt om een zo breed mogelijke doelgroep te bedienen. Een serum op maat is een uniek vorm van individuele huidverzorging. Het bevat alleen de actieve werkstoffen die uw huid nodig heeft. Daardoor is een serum op maat uiterst effectief. Met een serum op maat kunt u tekenen van veroudering afremmen, huidproblemen verminderen en schade aan uw huid voorkomen.

  • Een serum werkt lang door in de huid en is daarom een uiterst effectieve vorm van huidverzorging en huidverbetering.
  • Een serum op maat bevat alleen de goede werkzame stoffen, vers bereid en zonder chemische bewaarmiddelen, die daadwerkelijk wat met je huid doen.
  • Voor elk serum gebruiken we de meest actieve ingrediënten, allemaal vers, die voor iedere huid op maat worden gecombineerd. In totaal zijn er 100 combinaties mogelijk!
  • Heb je rimpeltjes, couperose, pigmentvlekken, acné, huidverslapping, rosacea, schilfertjes, vette glans of juist een erg droge huid? Voor elk huidprobleem zijn er actieve bestanddelen die erop inwerken en in het serum gebruikt kunnen worden.
  • Het serum is vrij van irriterende stoffen en chemische bewaarmiddelen en daardoor geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Bestellen en betalen

U kunt uw serum op maat online bestellen in onze webwinkel. Selecteer het juiste aantal extra werkstoffen (1, 2 of 3) en plaats uw bestelling. De prijs van het serum is afhankelijk van het aantal toegevoegde werkstoffen. Let op: zorg ervoor dat uw bestelgegevens overeenkomen met de gegevens die u hebt ingevuld in het formulier voor online huidadvies!

Serum op maat bestellen